Снимка: СММ
fallback

Десетки хиляди софиянци и гости на столицата, според организаторите - 70 000, се включиха в четиридневния празничен маратон "София мези" в Северния парк.

Третото издание на фестивала на балканската скара се оказа силен притегателен център за малки и големи с богата си музикална програма, множество спортни активности, игри с над 1000 награди и неустоими кулинарни специалитети.

Над 200 артисти забавляваха гостите на феста с музикални и танцови изпълнения. За първи път у нас, София Мези организира ежедневни турнири по бабъл футбол, пейнтбол с лъкове, атрактивни семейни щафети, а за любителите на настолните игри - по табла и белот.

Безспорно кулминацията на най-мащабния безплатен фестивал беше концертът на сръбската звезда Мирослав Илич. Близо два часа близкият приятел на Христо Стоичков пя пред почитателите си и изпълни най-големите си хитове.

През четирите дни гостите на феста видяха концерти на Борис Солтарийски, Сакис Кукос и двучасовият спектакъл на Нели Петкова и солистите на националния ансамбъл, който завърши със седем биса на певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Десислава

преди 7 години

Какви седем биса този който го е писал явно е бил пиян .Беше обявено от 20:00 до 22:00 ч , че ще пее.Той започна към21:00 и В 22:00ч. Спря ,това е!

3

Mnogo prost narod

преди 7 години

Te tova e

2

бай Миле

преди 7 години

Бех там, к'ва селяния беше....ум да Ви зайде.

fallback