fallback

Общ преглед

Деспина Ванди пя над 1 час без грам пауза и вдигна на крака публиката в зала №1 на НДК.

Гръцката звезда гастролира за първи път у нас, но си пожела отново да се върне. Деспина започна концерта с отдаване на почит на 32-годишния си колега Пантелис Пантелидис, който загина преди дни в тежка катастрофа. Тя му посвети песента "Всичко води към теб".

Въпреки трагедията тя обеща да се раздаде за българските си почитатели и го направи по най-добрия начин. Публиката пък въобще не се застоя по столовете и млади, и стари разкършиха снаги на хитовете на гъркинята. Имаше и такива, които показаха умения в сиртакито.

Сред феновете имаше много сънародници на Деспина Ванди, а певецът Крум не пропусна да си направи селфи в залата.

Деспина Ванди изкара целия си репертоар на един дъх, без почивки и суета да сменя различни тоалети. Това се понрави на почитателите, които за съжаление не успяха да запълнят до краен предел залата.

Единственият недостатък за купонджиите беше липсата на бис. Ванди изпълни парчетата си, обеща да се върне отново и завесите паднаха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Georgi

преди 8 години

Концертът беше страхотен! Жената без балет, без ефекти и чудеса направи егати шоуто - гласът й е невероятен. Песните й са си типичен гръцки стил - и весели, и тъжни, все за маса, приятели и любов. Шоуто беше страхотно. Иначе Деспина летя на другия ден през Истанбул.

14

vlady

преди 8 години

До onzДруго е да пееш добре мелодично, но трето е да ревеш като звяр с преминавания между нисък и среден регистър. Определено екстремното пеене е по-трудно и рисково трябва добра техника, издръжливи гърло и диафрагма както и сериозен дихателен обем.

13

Анонимен

преди 8 години

Ванди е вече към 50 г.ето как кризата я накара да доприпка до БГза курв номер дето ни спретнаха с блокадата и бис ли иска

fallback