fallback

Общ преглед

След концерт в Русе на "Пайнер" из социалните мрежи тръгнаха едни снимки на празна зала, а и бяха придружени с гръмки статуси от сорта: "Чалгата умря!"

Погребението явно се оказа прибързано, защото певците продължават да се радват на голяма фенска маса.

Няма да се впускаме в спор колко хора от провинцията живеят в столицата и те ли са основните консуматори на тази музика, но има един факт - "Пайнер" и телевизия Планета направиха успешен концерт пред хиляди в "Арена Армеец".

Той ще се запомни с няколко нови дебюта в димитровградската фирма, както и с липсата на част от любимците на феновете.

Нямаше ги Андреа и Камелия, които напуснаха "Пайнер". За сметка на това за първи път под шапката на компанията пяха новите трансфери Емануела, която ще подпише договор в началото на следващата година и позагубилия се фолк-рапър Устата.

Деси Слава разреди сълзите по бившето си гадже и излезе от Big Brother, за да се включи и тя в рождения ден на Планета. Блондинката се бе пременила в дълга черна рокля, която щедро разкри черните й бикини. Но да не задълбаваме толкова в стила й, сигурно близкостоящите до сцената са били доволни от гледката.

Овациите обраха още Анелия, Емилия, Цветелина Янева и рапъра 100 Кила, Фики. Преслава и Галена, пременена в нещо като египетска царица, традиционно бяха сред най-аплодираните.

Организаторите се бяха погрижили на концерта да прозвучат и по-стари хитове в съпровод на бенда на Дани Милев, което даде възможност на сцената да се развихри и по-старото поколение като Тони Дачева, Милко Калайджиев, Ивана, Малина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Александър Спасов

преди 8 години

Нестихващият интерес към темата дава живот на това явление. Ще ни се натрапва ли нещо, ако не му обръщаме внимание?! В желанието си да се противопоставим, изразните средства, които използваме, са почерпени от извора на вдъхновението. Някой посочи Камен Донев за алтернатива, но този концерт-спектакъл, с който той напълни Арена Армеец и може да мине за пародия и гротеска, е пропит с чалга от началото до края. Не само по буква, а и по смисъл. Морфов, с "На ръба", е същата работа.

79

Rumen

преди 8 години

Да слушаш Чалга, не значи че си *** (въпреки че шанса е голям) Просто е проява на много лош вкус.

78

мен

преди 8 години

Само като прочетох чалга-рапър се отказах да чета повече..

fallback