Снимка: Булфото, архив

Фолк певицата Андреа преди дни напусна компанията "Пайнер", от която беше част цели 9 години. Решение, продиктувано от факта, че не харесва методите на работа във фирмата, а тя самата иска да се развива. Затова е решила да продължи занапред сама и да следва мечтите си.

Още по темата

"Мога отговорно да заявя, че в "Пайнер" отношението към всички певици не е еднакво. Отделно стана така, че в последно време вместо да си помагаме и да имаме общи цели, които да постигаме, започнахме да си пречим. В компанията участията се планират избирателно, а не според търсенето, и се предлагат по същия начин. Като цяло самата система е много дребнава и експлоататорска, тип робовладелска", откровена е певицата пред сп. "Story".

Тя твърди, че така или иначе всичко е правила почти сама - от търсенето на песните до реализирането и финансирането им.

Изненадващо, Андреа се възприема за доста затворен човек.

"Малко са хората, които съм допускала наистина близо до себе си. Имаше момент, в които исках да стана Андреа, за да скрия себе си от хората, които са злоупотребявали с мен. Имало е моменти, в които съм била притеснена, че Теодора не е достатъчно добра, но знаех, че Андреа е. Затова винаги съм се криела зад маската на Андреа - защото се страхувах, че никой няма да хареса Теодора. Но в последните години реших, че не искам да бягам от себе си и ще разкривам малко по малко всичко, което мисля и чувствам. Може би с това е свързано и напускането ми. Искам да бъда свободна от предразсъдъци и скрупули, които ни заобикалят, като хора и като общество. Искам да бъда себе си", категорична е тя.

Андреа коментира и дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев, с когото до сватба така и не се стига.

"Може би фактът, че и двамата сме прекалено отдадени на кариерата си по някакъв начин е забавил тази стъпка. За мен е най-важното е, че съм щастлива с човека до себе си", споделя певицата пред списанието.

И допълва, че двамата все още се ревнуват, което означава, че се обичат.

А как се вижда в бъдещето?

"Виждам много пътища, по които мога да тръгна. Много често знам какви ще са последиците от всяко мое решение. Искам да се видя щастлива. Всичко останало са временни неща", твърда е Андреа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase