fallback

Спекулациите, че концертът на Слави Трифонов на стадион "Васил Левски" в петък е неговият бенефис ще се окажат безпочвени.

Над 60 000 души се събраха на концерта, а това бе един от въпросите, които си задаваха и феновете.

Oще по темата

Не е никакъв бенефис, напротив - продължаваме напред и няма спиране. Това заяви в ефира на bTV Евгени Димитров-Маестрото. Той разкри, че вече са наясно и със следващия си проект, но отказа да влиза в подробности.

"През 2007 г., която бе много трудна за нас, издадохме албума "Продължаваме напред". Сега, осем години по-късно, ситуацията не се е променила", категоричен бе Маестрото.

Той разкри, че в петък е имало мащабна хакерска атака, която е забавила онлайн излъчването на концерта с около 30 минути.

"На всички, които са платили, за да гледат ще им върнем парите, защото в крайна сметка не са получили услугата, за която са отделили от средствата. Независимо, че концертът бе показан онлайн след половин час закъснение. Все пак на фирмата й трябваше време, за да се справят с хакерската атака", каза Маестрото.

Той изрази задоволството на целия екип от успеха на мащабната продукция.

"Тези два концерта се отразиха добре на екипа. Критерият за нашата работа е времето. След като една песен изпята преди 20 години и още докосва хората - това е пример, че тя истинска и силна. Имало е смисъл да се създава. Голяма част от публиката бяха млади хора, които не са били родени когато сме ги правили, а пееха с нас", допълни Димитров.

Той е горд, че тази продукция е 100 процента българска - от озвучаване до изпълнители. Като се изключи сцената, която бе доставена от Германия и част от пиротехниката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Случаен

преди 8 години

Ако не е Куку бенд, добре че са добри музиканти, то от Слави нищо не става. С неговите *** лафове и простотии си загуби аудиторията. Защо БТВ не каже какъв е рейтинга на шоуто.

34

Анонимен

преди 8 години

Винаги се прави на мега патриот и това ме дразни много. Песните му не са нищо интересно с изключение на няколко. Ако нямаше шоу сега щеше да прави концерт пред 4000 човека.Използва шоуто и си прави реклама.

33

Незнайко

преди 8 години

Къв е тоя и защо ни занимавате с него ?

fallback