Емил Каменов. Снимка: Булфото, архив
fallback

В опита си да търсят допълнителен интерес певците все повече прибягват до дуетни половинки, които са далеч или нямат нищо общо с музиката. Наскоро Кристиана записа песен с интернет звездата, но далеч от представата за певец - Джорджано.

Сега дойде ред и на Пламена. Публиката сигурно е позабравила блондинката, чиято последна изява бе в Big Brother All Stars. Тя извади ново парче, а с реплики в него се включва друг риалити герой - Емил Каменов. Здравенякът победи в "Къртицата", а по-късно с Пламена бяха заедно в "брадърската" къща.

Песента, която е озаглавена "На следващо ниво", засега няма видеоклип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

жорж

преди 8 години

Джорджано е 1 , Джорджано-президент

10

Анонимен

преди 8 години

До Tulskiпоне не е обратен фен на лейди Гага, като теб...

9

М О Н Т А Н А !

преди 8 години

Абе ей смешници ***, как може да коментирате човек който изобщо не познавате като сте толко смели, Емо като си дойде в Монтана що не дойдете и да му ги кажете тия работи в очите мишки ама у чата сте 1 нали бе ?? Тва,че е здрав и е с татуси и с брада и почти гола глава не го прави криминално проявен, както сте писали по надолу. Така, че не говорете такива неща за хора дето и на живо сигурно не сте виждали ,щото като се изправи срещу вазе тая 2-метрова татуирана канара - ще се!!

fallback