fallback

Общ преглед


Истинска черна борса се заформи около билетите за предстоящия концерта на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд. Пропуските за шоуто на 25 септември на стадион "Васил Левски" се търгуват на цени до 400 лв. за билет с номинал 35 лв. Или над 11 пъти надценка.

Билетите бяха пуснати в продажба вчера, а от Eventim се похвалиха, че са продали билетите за рекордните 8 часа. Най-евтините пропуски бяха по 35 лв., а най-скъпите – по 80 лв.

Въпреки че до концерта има близо три месеца, пресметливи българи вече пуснаха билетите за продажба в онлайн оказионите на космически цени.

"Най-евтиният" билет на своеобразната черна борса се търгува на цена от 100 лв. за бройка при реална цена от 35 лв., а най-скъпият – 400 лв., пак за място, оценено от организаторите на 35 лв.

Има и пакетна цена от 2000 лева за пет билета, като явно продавача се надява да попадне на някоя компания.

Чудно защо никоя държавна институция не се е самосезирала по обявите в сайтове за продажби в интернет, още повече, че това не е първият случай. А има оставени и мобилни телефони, така че черноборсаджиите могат бързо да бъдат открити. Дори и за предния концерт на Слави в зала Арена Армеец имаше черна борса, а хора си купуваха пропуски по 350 лева. Дали пък не е нормално явление?

Най-лошото ще бъде ако стадионът остане с празни места не заради липса на интерес, а заради тарикати, които са изкупили стотици бройки с надеждата да ги пробутат с голяма печалба.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

PARTENKA

преди 8 години

И аз мога да пусна обява, че продавам билет за концерт на Славка-Пиратка за 500 000 лева. И кво то това? Никой няма да го купи. Мога да пусна обява, че продавам старите си чорапи за 2 500 000 $. И пак няма никой да ги купи или няй-много да разменим 1 чифт чорапи за 5 билета :-)))))

75

Анонимен

преди 8 години

"Слави какъвто ще да е, няма как да не му призная, че е успешен".....Успешен е КЪДЕ?! В страната на чалгата и мутрите!! Да сте чули някой чужденец (германец, италианец, англичанин.....)да умират за концерт на Трифонов и неговото псевдо "шоуу" и да плащат 200 евро за "честта" да слушат този безподобен самозванец? Та на Запад той не би имал шанса да е уличен музикант, камоли да води 15 год. тв шоу в нац. ефир! Но тук мафията го финансира да се изживява катоБос, а глупаците му плащат билетите!

74

Селянин

преди 8 години

До АнонименАми гражданино стой си в парка с бутилка Шуменско в ръка и си пуши тревата,за да станеш още по умен и още по голям гражданин!!1

fallback