Мон Дьо в леглото с Азис. Снимка: Нова тв
fallback

Азис се върна в детските си спомени и в най-трудните моменти от живота си пред Нова тв. Репортерът Мон Дьо се напъха в леглото му за едно откровено интервю, което ще бъде излъчено в неделя.

Оказва се, че най-големият проблем на изпълнителя като малък е фактът, че е обичал да си седи у дома.

"Майка ми ме наказваше с това да излизам навън и да карам колело. Тя се притесняваше и побесняваше от това, че съм асоциален. Имах приятелки навън, но предпочитах да си стоя у дома", споделя Азис.

Той не обичал училището, но пък има хубави спомени от него - като лафката например. С удоволствие се редял на опашката, за да си купи кренвиршки или саламки. Азис се похвали, че още от малък казал на една от учителките, че ще стане звезда.

Певецът призна, че сега е най-хубавото време в живота му.

"Сега съм много по-известен от вчера, от преди година. Имам повече работа. Мога да отида да пея само в една дискотека този месец, не ми се налага да обикалям постоянно. Вече трети месец нямам участие, защото съм отказал абсолютно всичко. И физически и психически се чувствам страхотно. Спокоен съм, наспал съм се. Гласът ми не е изморен, отпочинал е", доволен е той.

Азис признава, че не е имал много трудни моменти в живота си и е щастлив човек.

"Трябва да изсмуча нещо от пръстите си, за да извадя труден период. Може би когато оперирах някои части по тялото си и не можех да мръдна. Когато си направих интервенция за уголемяване на пениса мислех, че утре няма да има и всичко свърши. Болката бе много силна, не си представях, че ще пея повече", признава звездата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Фатмак

преди 8 години

Отвратитко противняков. И двамата!!!

9

Анонимен

преди 8 години

каква новина само, БРАВО днес.бг !!!

8

Щракача

преди 8 години

Азис е най-големият певец на българия. Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са

fallback