В медиите изтекоха еротични кадри на Роксана. Снимка: Блясък
fallback

Миналата седмица ромската певица Роксана бе замесена в еротичен скандал с политически привкус. В медиите изтекоха нейни голи снимки, като според анонимния подател природните й дадености били заснети лично от политика и евродепутат Николай Бареков. Според слуховете, двамата били любовници, като дори не се криели пред служителите в TV7.

Изпълнителката не скри, че се познава с Бареков, но отрече да са прекарвали време заедно под юргана.

"Да, познаваме се с Ники и смея да твърдя, че той ми е изключително добър приятел. Той е човек, който действително в един период от време ми е помагал по някакъв начин, но това е било единствено и само заради кариерата ми, заради нищо друго.

Да, направихме един клип, което аз не съм крила – та аз дори на митингите съм му благодарила пред всичките хора за това. Казвала съм го, че той е спонсор на една от любимите ми песни – "Нямам слабо", а какви са тези хиляди левове, какви са тези неща, не знам", заяви Роксана пред сп. "Блясък".

След появата на голите снимки, на които фолкпевицата позира дибидюс в спалня, Роксана заяви, че те са дело на съпруга й. И отрече по какъвто и да е начин Бареков да е намесен в еротичните изпълнения.

Снимките пък попаднали в медиите най-вероятно от телефона на нейна приятелка, която го загубила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 8 години

По-скоро бих правил секс с ютията на заден фон...

34

Анонимен

преди 8 години

Хубава работа ама ...Барекова!

33

Анонимен

преди 8 години

Във въпросната песен се пее "Няма слабо, няма слабо ти можеш, ти го правиш много здраво. Всички твои секси части с мойте искат да си кажат здрасти. Дай цяла София да разтресем, никой да не спи от теб и мен. Пак 120 пулс до сутринта и следи от нокти по гърба" и тн..

fallback