Снимка: Diapason Records
fallback

Азис представи новата си песен "Джанъм, джанъм", към която скоро ще бъде направена премиера и на видеото.

В парчето изпълнителят пее на три езика, като музиката и текста са негово дело. Гост-музикант е Борил Илиев.

Песента на Азис е озаглавена с нежно обръщение, което може да се преведе от турски като „любов“, „съкровище“, „мило“. Въпреки това обаче в песента не се пее изцяло на турски, като половината е на български, другата – на турски, а една малка част е на цигански.

Във видеото пък стана ясно, че си партнира пред камерата с Гентиана Халити.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 9 години

Масонски адети, няма начин!...

18

toranaga

преди 9 години

Тоя *** всеки може да го слуша без проблем,разбира се след половинка добър концентрат минимум и с добър градус,в тази зона на мракоглав едва ли ще ви вълнува особено музиката.Въпроса само е каква е заобикалящата ви среда,музиката е чудна за контингент с отрицателен коефициент на интелигентност а за нашата държава тази"общност"е много над половината население.Ако великаните управляващи приемат закон който да ни задължи да слушаме:напипай го,хваниго де и т.н.- трябва да се научим да пием здраво.

17

анонимен

преди 9 години

Азис ми прилича на турски паша,който е решил чрез музика да завладее непросветеното българско население.Нали това е по-културно,по-непренудено!!Изведнъж ухото ти привиква на турски ритми понеже 500г.робство не се забравя то все е някъде там дълбоко в съзнанието на българина.Културна турска революция.Както се казва по пениз колкото повече се втълпява то става истина след време.Турски маниери от ново поколение!!

fallback