Лепа Брена по време на последния й концерт у нас. Снимка: Булфото, архив
fallback

Миналата година Цеца Величкович претъпка зала Арена Армеец и през тази обяви нов концерт у нас, този път край морето. Желко Йоксимович също идва у нас през март, но в НДК.

Днес стана ясно, че и другата голяма звезда на бившия юго турбо фолк - Лепа Брена, готви ново завръщане у нас.

Тя ще стъпи на сцената на Арена Армеец на 24 октомври тази година, като обещава на феновете да изпълни най-големите хитове от своето творчество. Това най-вероятно ще е последният голям концерт на фолкзвездата у нас. Според близки на певицата именно това е причината Брена да подготвя бляскаво шоу на световно ниво и в нечувани мащаби.

Лепа Брена все още държи рекорда за най-посетен концерт у нас, след като събра над 90 000 души на стадион Васил Левски през 1990 година. Последното й гостуване пък бе през декември 2011 година.

Билетите за концерта й на 24 октомври вече са в мрежата на Eventim, а цената им е между 20 и 55 лева, съобщиха организаторите от Moko Solution.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 9 години

... има над 10 тв канала, като повечето са музикални, продуцент е на 2 предавания, формати за музикални звезди, като след краят им ги продуцира в компанията си, от 2004 година насам се занимава с набиране и продуциране на млади зведи. Има над 12 турнета в Сърбия, в България е единстваната певица с публика от над 90 хиляди души на стадион "Васил Левски" в София - което е рекорд. И казвате тук, че не струва, а няколко балкански държави са луди по нея вече 4 десетилетия. Явно има защо.

17

Анонимен

преди 9 години

Така - приемам ти коментара, приемам и таланта и трудът на въпросните творци, но тук да се включа и аз като ответна страна - Лепа Брена е написала не малко текстове на свои песни, както е учатвала и в компоирането им като част от състава "Сладки грех", с който пееше 12 години. Участва в три свои филма - нейна продукция, от 1992 година е собственик на най-голямата музикална компания в бивша Югославия - ЗАМ, която притежава и 2 телевизии. В момента е собственик на ГРАНД продакшън....

16

Анонимен

преди 9 години

И по какви критерии определяш, че не може да стъпи на малкото им пръстче?Вникнал си в смисъла на някои нейни песни? Или в самата композиция? Сега кажи, че нямат смисъл.Лепа Брена не е само "Ти си мой грех" - има над 250 песни. Като ги прослушате - тогава ще ми коментирате тука кой ставал и кой не. Аман от тесногръди, изкуствени хора.

fallback