Снимка: Планета тв
fallback

Фолкпевицата Мария ще сключи граждански брак днес със своя избраник Християн Гущеров. Датата 13 януари е особено специална за нея, тъй като съвпада и с нейния рожден ден.

"За мен тази фатална според хората дата е съдбоносна", призна певицата в ефира на телевизия “Планета” и не скри, че много от важните събития в живота й се случват точно около този ден.

Иначе сватбата на Мария и Християн е на 17 януари в столицата, според непотвърдени данни - в гранд-хотел София.

Тя споделя, че на тържеството ще присъстват само най-близките им хора с Християн, както и голяма част от нейните колеги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Анонимен

преди 9 години

Маро,то бива да обичаш парите,ама чак пък токова...То и ти си една жена мани-мани-целата пластмаса...Тоя Гущеров по-добре да си беше взел една туба за жена-пак щеше да е женен за грозно и безформено нещо,но поне щеше да му излезе по евтино.

61

въймъй

преди 9 години

Стига бе, направо се разплаках от радост и умиление ! Откога я чакам тая новина-даже треперех и не можех да си гледам на спокойствие турските сериали и все си мислех-кога, кога Мария ще се ожени, ще се задоми/отново/ , ще сключи граждански брак, дали ще е на рождения й ден. И то-стана! Това е едно малко чудо! Толкова съм щастлив , задоволен душевно и емоционално, направо може да се каже- блажен ! Такава радост прелива в мен, такова щастие, хармония, мир ! Така щастлив ме направи тази новина!

60

darbar

преди 9 години

БравМлади момичета вземайте пример от фолкпевачките как една жена може да забогатее и да си осигури живота ! Формулата е следната -намирате един *** но с много богат татко, жените се за него, задължително му раждате едно наследниче и после цял живот го задължавате да се грижи за вас и детето ви . Много го направиха даже без брак ! Излиза , че дори и *** българските мъже (не всички) имат чувствона задължение към детето си и неговата майка ! Дерзайте девойки -учете се от каките фолклорки

fallback