Снимка: YouTube
fallback

След като няколко фолкпевици се прочуха със снимки във вана, клипчета във вана, ето че дойде ред и на Анелия да полегне гола в нея. Певицата представи новия си клип към песента "Не мога да губя", която е гръцки кавър.

Режисьор на горещите кадри е Людмил Иларионов - Люси.

През уикенда Анелия изнесе третия си самостоятелен концерт в столичен мол, на който бяха представени песните от новия ѝ албум "Феноменална".

Тя стъпи на сцената с Дани Милев бенд, а като гост-изпълнители се изявиха Миро, Преслава и Гъмзата, които изпълниха пред феновете дуетите си с Анелия.

Ивана, Цветелина Янева, Борис Дали, Крум и др. поздравиха своята колежка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 9 години

Веднага да информирате CNN, BBC... и изобщо всички световни медии! как са могли да пропуснат толкова важна новина?! Че то от това зависи бъдещето на цялото човечество! А и Опра да направи извънредно издание на шоуто с нея!

33

бг

преди 9 години

Вие поощрявате проституцията и простотията като показвате всякакви КИФЛИ без дрехи. КЛИПОВЕТЕ ИМ НЕ СА ТВОРЧЕСТВО , А ПРОМОЦИЯ НА СЕКС ЗА ПАРИ. ДА СИ ВЗИМАТ ФИЛЪРИТЕ, СИЛИКОНИТЕ И *** *** И ДА ОТИВАТ ДА ЗАРАБОТВАТ. АЙДЕ ДА НЕ ГИ ПИШЕТЕ ПЕВИЦИ, ЗВЕЗДИ, МАНЕКЕНКИ, ПРИМЕРНИ МАЙКИ, ФИЛАНТРОПИ И Т.Н ТОВА Е ПРОСТО *** и те така ...

32

Аз

преди 9 години

Стига бе, сериозно :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

fallback