Галена е сред сигурните участнички. Снимка: Dnes.bg
fallback

След почти четиригодишно затишие фолкпевците на "Пайнер" отново потеглят на турне. Последната им голяма изява бе през 2010 година, а заради различни причини, най-вече финансови, след това обиколките в страната бяха замразени.

Сега собствениците на музикалната компания и на телевизия Планета, както и изпълнителите, се готвят ударно за летния тур. Той ще започне на 1 август и и ще премине през пет града.

"И този път ще се постараем да предложим на публиката среща с най-популярните песни на най-обичаните изпълнители в България. Смело можем да кажем, че “Планета Лято 2014” ще бъде турнето на дуетите, на приятелството и успешните международни музикални проекти. И досега в летните турнета са участвали изпълнители от Балканите, но тази година за първи път ще покажем осезаемо международно присъствие на сцената", разкри Хари Янакиев, мениджър на телевизия Планета.

Вече се обсъждат вариантите за сцена, сценография и визуални ефекти по време на концертната част, както и за звука на отделните спектакли. Всеки от изпълнителите, участващи в концерта, също работи упорито над индивидуалното си шоу, с което ще се постарае да впечатли публиката.

Концертите ще бъдат безплатни и ще се провеждат на градските площади в градовете домакини. Все още не са обявени изпълнителите, които ще участват, но със сигурност сред имената ще бъдат Галена, Фики Стораро, Анелия, Емилия, Галин и др. Камелия пък вече обяви, че няма да бъде част от обиколката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

пешо

преди 9 години

хейтвайте си колкото искате, но чалгата ще ни надживее. А вие, вместо да се възмущавате по форумите, създайте качествена музика от други жанрове и намерете начин да заинтересувате хората. Само с плюене срещу чалгата не става.

19

Анонимен

преди 9 години

Какво е турне БЕЗ ГОЛЯМАТА УСТА С МАЛКАТА СЛИВА !!!КАМ-БЕЙБИ КАМ...КАМЕЛИЯ...

18

Анонимен

преди 9 години

Най-богати станаха пластичните хирурзи то не бяха ЦИЦИ,***,ХОИОВЕ,Шити СЛИВИ!!!Сега да направят по един ПОРНО ФИЛМ най-добре...ДЖУКИ и СЛИВИ НА ТУРНЕ по БАЛДЪРИ...

fallback