Снимка: Планета тв
fallback

Вече е факт видеото към шумно рекламираната песен на Анелия "Предадох те", в която герой е Мариан Кюрпанов. За да го включи в снимките, Анелия дори влезе в Къщата на VIP Brother преди месец.

Режисьор на кадрите е Людмил Иларионов-Люси, като може да се каже, че това е най-провокативният откъм еротика клип на изпълнителката. Почти през цялото време тя е по бельо, а най-горещите моменти са именно между участника в риалитито и фолкпевицата.

Другият участник във видеото е един от любимите актьори на Анелия – Антоний Аргиров, който е познат от сериали и филми като "Фамилията", "Стъклен дом", "Дзифт" и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 10 години

Авторчето поне да си беше направило труда да изгледа клипа (цели 3 мин и 25 сек!) преди да преписва текста. Няма никакви "тройки" вътре. Иначе музиката не струва. Нека има чалга, щом има кой да я слуша, но поне да се опитват да правят авторска музика. Тази песен е опит да звучи като гръцка кръчмарска певица, даже на момент почти докарва гръцкия фъфлещ акцент. Дори в найипростоватите неща копираме и се кланяме, това е то българина

11

123

преди 10 години

тц, има нещо блудкаво

10

Анонимен

преди 10 години

Супер си е жената и дамите могат да оплакнат окото с Мариан.К`во само плюете...

fallback