Роксана на концерта на Планета HD преди месец. Снимка: Dnes.bg
fallback

Ромската певица Роксана бе едно от откритията на риалити шоуто "Гласът на България". Според специалистите има нелош глас, а след тв изявата й тя бързо се ориентира към "Пайнер".

Първите песни и участието й на големи концерти бяха приети сравнително добре от публиката, дори доста добре като за дебютант.

Но ето, че това впечатление е на път да бъде изтрито с лека ръка. Новата й песен "Ще ти видя сметката" и не толкова клипът към нея упорито копаят към дъното на лекия жанр.

"Секси копеле си ти, дразниш всичките жени" припява Роксана докато кърши снага на откровената чалга и в познат фолк стил прокарва ръце по гърдите си.

Не е първата, която използва тази дума в песен, и нейният ментор Слави Трифонов го е правил. Но в друг контекст, с друго послание и не звучи вулгарно. Съчетанието "копеле" и "секси" може да е подходящо в приятелска компания, но в песен  вече е друга история.

Всичко изглежда като зле скалъпена кръчмарска песен с примитивен текст. Всъщност, римите са дело на Лора Димитрова и Силвестър Матеев, които "са видяли сметката" на целия проект.

Не сме привърженици на цензурата нито пък се правим на моралисти, но за подобно творение е необходима автоцензура. Странно защо и димитровградската компания е допуснала тази песен в каталога си, която със сигурност ще бъде част от арсенала на противниците на попфолка.

Естествено, успехът на "Ще ти видя сметката" зависи от феновете, но редакцията ни е готова да заложи каса уиски, че тя може да има определен успех единствено по време на определен тип сватби и събори.

На всичкото отгоре песента и клипът със сигурност не струват малко пари. Но Роксана не е първата, която ни навежда на въпроса колко ли е скъпо да изглеждаш евтино?


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

NAIDENOVA

преди 11 години

XEI ,VIE V BG.NAPI6ETE KOMENTAR ,ZA BYLGARINA KOITO VKARA ,VIBRATOR NA SOBSTVENATA SI MAIKA , A GADJETI MU SNIMA. ZA DRUGITE ZAKLANI ,UDU6ENI OT MAIKITE SI ,ZA UBIICITE.KAKVO SE SEDNALI DA KOMENTIRATE ROKSANA,BILA CIGANKA ,AMI VIE KATO CIALO STE BG. NE VI LI STIGAT 500 G.TURSKO.

22

АНОНИМЕН

преди 11 години

Пази боже сляпо да прогледне,*** му работа рев и сълзи по време на състезанието,не е толкова невинна и стеснителна ще успее в БРАНША -познавам я

21

???

преди 11 години

ТАКА И НЕ СЕ НАУЧИХА ДА СЕ УЧАТ ОТ ГЪРЦИТЕ ОТ СЪРБИТЕ И ОТ ТУРЦИТЕ ДА ПРАВЯТ СЪДЪРЖАТЕЛНИ ПЕСНИ,САМО ПРОСТОТИИ ,***! ОТВРАТ *** ПО СЕЛАТА ПО ЦЯЛ НАДУВАТ ТИЯ ПРОСТОТИИ,ПО ПЪТИЩАТА В КОЛИТЕ ИМ С ОТВОРЕНИ ПРОЗОРЦИ, ДУМИ НЯМАМ! С ПРАВО НИ ВИКАТ ЦИГАНИСТАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fallback