Джина се появи на сцената с бич. Снимка: Dnes.bg

Фолкпевицата Джина Стоева отбеляза 10 години на сцена с мини спектакъл, в който бяха плетени песни, танци, автобиографичен филм, че дори и фитнес упражнения.

Изпълнителката предложи на гостите една музикална ретроспекция на кариерата си, като единственото отклонение бяха архивните кадри от участието й в Сървайвър.

Спектакълът започна нестандартно, с репетиция на сцената на Night Flight. Джина и балет NewEx разгряха с добре познати упражнения от времето на соца и сутрешните физзарядки.

Джина Стоева размаха бич, арестуваха я на юбилея й

За различните изпълния Джина бе подготвила отделни визии, като на песента "Кучка" включи и атрибути от сексшоповете. Тя се появи в къса рокля и с бич в ръка.

Най-атрактивен бе финалът, който завърши с арест. Джина и балерините танцуваха около празничната торта, като в един момент купонът бе прекъснат от двама полицаи. Те щракнаха белезници върху ръцете на Стоева и я изведоха от клуба.

Джина Стоева размаха бич, арестуваха я на юбилея й

В крайна сметка певицата се завърна след десетина минути за да получи поздравления от гостите.

Единственото неприятно впечатление оставиха колегите на Джина, които не показаха и грам емоция, сякаш бяха дошли по задължение.

Сред певците, които все пак уважиха юбилея на Джина Стоева бяха Теодора, Крум, Таня Боева, Ивена, Дебора, Ива Давидова, македонецът Дарко и др. В тяхната компания бе и текстописецът Теньо Гогов, който в момента е сред сценаристите на "Столичани в повече".

Джина Стоева размаха бич, арестуваха я на юбилея й

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase