Слави и Ку-Ку бенд ще бъдат в Перник на 8 юни. Снимка: Dnes.bg
fallback

Пострадалите жители на Перник ще получат подкрепа след силното земетресение на 22 май и от част от музикалната гилдия.

Слави Трифонов и Ку-Ку бенд подготвят голям концерт на 8 юни на централния площад в града, като началото е предвидено за 20.00 часа.

В събитието ще вземат участие още участничката ни на Евровизия Софи Маринова, Ивана, Андреа, Дивна, балет "Магаданс" и DJ Мартен.

Сред специалните гости ще бъде и Миро, който вече е подкрепял от сцената футболния отбор на Миньор.

Концертът ще мине под надслов “Да подкрепим хората от Перник“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

ДАРИНА

преди 11 години

ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ ОТ ШОУТО НА СЛАВИ И ЗА ТЕЗИ ,КОИТО ОЦЕНЯВАТ НАПРАВЕНОТО!ТО УГОДА НА СЕБЕЛЮБЦИТЕ НЯМА-КАТО НЕ МОГА КАТО ТЯХ-Я ПОНЕ ДА ГИ ОПЛЮЯ И ОЧЕРНЯ-СРАМУВАМ СЕ,ЧЕ СМЕ ЖАЛКИ И ДРЕБНАВИ,А КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТИМ ОТ УЯДЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ-МЪЛЧИМ ЖАЛКИ ИПОСЛУШНИ:((( НА ВСИЧКИ ПЛЮЕЩИ:НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРЕГЛЪТНИТЕ РАЗЛИЧНИТЕ ОТ ВАС,НАЛИ?:(

41

Перник Мошино

преди 11 години

Концерта ще е супер в момента са изсипали толкова техника и яки колони на площада колкото Перник никога не е виждал. Як саунд и яки изпълнители. И тука чета разни комплексари пишат и се държат като ущипани госпожички - обидил ги бил Слави, бъзикал се с Перничани - да не беше вярно че сме си такива да се обиждам а то си е самата истина. Браво Слави, Някой друг да се сети за Перничани, за сега само Слави! Айде Моньоооро.

40

ot men

преди 11 години

е така се трупат дивиденти от страданието на хората безовразие

fallback