Дали Азис ще излезе с гащи с американското знаме? Снимка: Dnes.bg
fallback

Мразен, ненавиждан, но и обичан. Това е Азис, и ако нещо може да му се признае със сигурност - едва ли има човек без мнение за него.

Популярността му и интересът към него е голяма и далеч от родината. От този уикенд той започва мини турне в Щатите, като емигрантите вече са разграбили билетите за неговите концерти.

Първата му изява ще бъде в клуб в Ню Йорк на 21 април, след което ще гостува в Лас Вегас на 24 април, в Чикаго на 28 април и в Атланта на 5 май.

Азис щял да комбинира концертите с почивка и затова отказвал поканите да пее и в други градове.

Той разкри, че е подготвил ново и различно шоу, в което освен фолк хитовете „Няма накъде”, „Хоп”, „Сен Тропе”, „ММА”, ще изпълни и народни песни. Сред тях са „Руска си вода налива” и „Заправил Господ манастир”, която му е подарена лично от Стефка Съботинова малко преди да почине и е включена в последния му албум „Гадна порода”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

вит

преди 11 години

Бляяя, пидар какой он

39

тцЪ

преди 11 години

Чудо!!!! Имаме си оръжие за масово поразяване! Да си задържат атомните бомби тия аматьори - един час вой на Азо, придружен с пълен запис как играе кючек по розови прашки, и вече ще са готови сами да си прегризат крака.

38

Анонимен

преди 11 години

а някой от американското консулство ако хвърли един поглед тук, може и да не отиде Азис "на турне в САЩ" - едва ли са му дали работна виза :-))

fallback