Снимки: Dnes.bg
fallback

Слави Трифонов и Ку-Ку бенд изненадаха своите почитатели с нови парчета, които бяха представени късно снощи в шоуто им.

Борис Солтарийски и Гъмзата, които през последните месеци направиха дуети с няколко фолк певици, сега са тандем, а общото им парче е озаглавено "Умна и красива". Заглавието на парчето явно е било провокирано от едноименното риалити шоу.

Солистът на Ку-ку бенд се изявява и с още една песен - "Любимец 13". Кадрите от клипа са от популярен столичен клуб, а Борето е бурно аплодиран от десетки девойки.

Тежката артилерия в екипа - Слави Трифонов, залага на познатата тематика за любовта и свободата. Неговата песен се казва "Ти си" и поне според първите мнения се очертава да бъде един от хитовете сред новите предложения.

Другото предложение от Слави е "Куче и котка", което е типичния за него и бенда балкански стил.

Последното ново парче е на ГДР и Ку-Ку бенд - "Да, да, да". Тук в ролята на певец се изявява и Иво Сиромахов, като използва хумористична смесица от български и немски. Тук Слави по-скоро се изявава като бек вокалист.

След появата на новите песни, феновете на Дългия и компания се надяват, че през лятото ще има и голямо национално турне. Само преди две седмици и Годжи предложи две нови парчета, така че откъм песни зрителите има какво да чуят.

Последната мащабна изява на Трифонов, Ку-Ку бенд и актьорите бе през 2009 година, като шоуто "No Mercy" мина през 11 града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

128

ради от габрово

преди 12 години

не разбирам има ли или няма ръководство би ти ви !? виждат мнението на хората за просташ-ките предавания на учиндолеца и въпреки това ги излъчват по два пъти на ден ?! Или и вие сте от Учиндол? Вероятно !!

127

Атанас Буров

преди 12 години

Амбициозен (много ценно качество) *** (провали всички предишни качества)!

126

Хан Крум

преди 12 години

Не напразно наричат простащината - Слави Трифоновщина. Няма по голям Бай *** от Сл. Трифонов. Тоя бездарник наистина не знае кога да спре и от година на година става все по жалък и по гнусен.

fallback