Снимки: Dnes.bg

Слави Трифонов и Ку-Ку бенд изненадаха своите почитатели с нови парчета, които бяха представени късно снощи в шоуто им.

Борис Солтарийски и Гъмзата, които през последните месеци направиха дуети с няколко фолк певици, сега са тандем, а общото им парче е озаглавено "Умна и красива". Заглавието на парчето явно е било провокирано от едноименното риалити шоу.


Солистът на Ку-ку бенд се изявява и с още една песен - "Любимец 13". Кадрите от клипа са от популярен столичен клуб, а Борето е бурно аплодиран от десетки девойки.


Тежката артилерия в екипа - Слави Трифонов, залага на познатата тематика за любовта и свободата. Неговата песен се казва "Ти си" и поне според първите мнения се очертава да бъде един от хитовете сред новите предложения.

Другото предложение от Слави е "Куче и котка", което е типичния за него и бенда балкански стил.



Последното ново парче е на ГДР и Ку-Ку бенд - "Да, да, да". Тук в ролята на певец се изявява и Иво Сиромахов, като използва хумористична смесица от български и немски. Тук Слави по-скоро се изявава като бек вокалист.


След появата на новите песни, феновете на Дългия и компания се надяват, че през лятото ще има и голямо национално турне. Само преди две седмици и Годжи предложи две нови парчета, така че откъм песни зрителите има какво да чуят.

Последната мащабна изява на Трифонов, Ку-Ку бенд и актьорите бе през 2009 година, като шоуто "No Mercy" мина през 11 града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase