fallback

Общ преглед

 

Гръцката звезда Ели Кокину изнесе своето първо шоу на живо в България и обра аплодисментите на куп популярни личности и фенове.

Над два часа певицата представи специалната си програма за родната публика, като започна концерта с "Добър вечер" на български. Сред феновете имаше и много гърци. Естествено, те бяха най-шумни в столичния Night Flight и пяха с пълно гърло хитовете й "Erota Mou", "Den Ginete", "Masai", "Kosmotheoria" и други.

Клубът набързо заприлича на гръцка таверна, като сцената бе обсипана с карамфили. Сред купонджиите се отличиха и родните певици Глория, Илиян, Малина, Антонина, Соня Немска.

Плеймейтката Златка Димитрова също се оказа почитателка на гръцката музика и след като се качи на сцената по време на гостуването на Елена Папаризу преди година, сега пак повтори упражнението. Тя разцелува Кокину и не пропусна възможността да хвърли и тя карамфили на сцената.

Във ВИП зоната пък своя рожден ден празнуваше фолкпевицата Емилия, която бе в компанията на бащата на детето й - Коко Динев. Бизнесменът също отнесе куп поздрави, след като неговият Локомотив Пловдив надви хита в родния футбол Лудогорец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

>
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
fallback