Общ преглед

 

Бившият уелски национал и настоящ актьор Вини Джоунс стана част от афтър партито на телевизия Планета и придаде холивудски блясък след фолк оскарите.

Предводителят на някогашната "Луда банда", футболния отбор на Уимбълдън, се превърна в център на внимание в Night Flight снощи и предизвика десетки въздишки сред девойките. Независимо, че беше по анцуг. 

Това не му попречи да покаже завидни стъпки в балканските ритми.

Звездата от филмите на Гай Ричи „Гепи“ и „Две димящи дула“ е в София за снимките на екранизацията  на световноизвестната игра „Company of Heroes“.

Още по темата
Джоунс доказа славата си на непоправим купонджия и ценител на женските прелести. Той бе изцяло в дамска компания и видимо се забавляваше на изпълненията на призьорите от годишните музикални награди на Планета тв.

Певица номер 1 - Преслава, и нейната приятелка Галена забавляваха всички гости. Специални поздрави освен към Вини Джоунс имаше и за шефа на Пайнер инж. Митко Димитров.Той бе във видимо добро настроение, поздрави всичките си изпълнители, а в разгара на купона се преквалифицира на фотограф и направи няколко кадъра на най-актуалните си изпълнителки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase