fallback

Общ преглед

 

В опита си да предизвикат повече внимание голяма част от фолк изпълнителите са готови да вършат щуротии, за които в ежедневието дори не си и помислят.

Други пък си имат коронен номер, който си го въртят от години. Джина Стоева и Емануела не пропускат повод да разиграят собствена постановка с алкохолен привкус. Двете си имат запазена марка за консумиране на текила, за която са необходими лесно изпълними неща. Сол или пипер, лимонче, текила, добре изразено деколте и публика.

И докато за Емануела всяка изцепка е в реда на нещата, то Джина през годините си е изградила образа на сериозна и спортна натура. Но както се казва, човек не може цял живот да бъде като в "Сървайвър", трябва парата да бъде изпускана. 

Певиците показаха как се пие и на юбилея на музикалната им компания, като действията им бяха подкрепени от интимни разкрития, които не са подходящи за всяка аудитория. Джина и Емануела показаха и рядко виждана страст, независимо, че и двете си имат приятели. Но пък щом е за шоуто всичко си заслужава...   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

mom

преди 12 години

УПАДЪК, ДА НЕ КАЖА ***

11

анонимен

преди 12 години

Оффф, на тия пък не им ли омръзна да ги снимат как се целуват......за да привлекат внимание, щото с друго не могат! Мадона и Бритни като се целунаха с устни беше преди сигурно 10години....нашите и срещу тях да тичат, пак не могат да ги стигнат. Кози! Егати и селския манталитет, все да копират, щото не могат да измислят нищо тъпите им глави за украса положени на раменете!

10

Анонимен

преди 12 години

Абе бих си сложил това онова между четирите устнички.

fallback