Лепа Брена по време на концерта си в София. Снимка: Булфото
fallback

Юго звездата Лепа Брена, която преди няколко месеца изнесе запомнящ се концерт в София, реши да влезе в крак с младото поколение поп певици.

През уикенда тя представи новия си клип към песента "Uđi slobodno". Интересен факт е, че парчето е от 2008 година, но чак сега се сдобива с видео.

Режисьор на лентата е Деян Миличевич, който работи с Брена през последната година. Той е познат с работата си и за български попфолк изпълнители.

Клипът не е нищо особено, няма сюжет. Разчита се, че той ще грабне с различните визии на Лепа Брена. Някои от тях напомнят за Лейди Гага, но трудно се връзват с образа на сръбската певица. Сред коментарите за клипа се задава и риторичния въпрос "Това Лепа Брена ли е или Lady Baba?" Лично на нашата редакция не допадна новото й превъплъщение, но в крайна сметка е важно мнението на феновете й.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

АНА МАРИЯ

преди 11 години

ЛЕПА БРЕНА Е ВЕЛИКА ПЕВИЦА.ПЕСНИТЕ И СА УНИКАЛНИ,ВСИЧКИ НЕЙНИ ПЕСНИ СА МИ ЛЮБИМИ.ЛЕПА БРЕНА Е СТРАХОТНА.ТЯ Е МНОГО КРАСИВА И ИЗТЪНЧЕНА,СЪС СТИЛ.ТЯ Е МЕЧТА ЗА ВСЯКА ЖЕНА.

11

diavolcheto

преди 12 години

Не може и дума да става за сравнение mejdy Lady Гага и Лепа Брена!Не харесван Гага, не понасям грозните й и абсолютно безвкусни облекла! В желанието си да бъде интересна и различна, всъщност, изглежда много неприятно и отблъскващо. Да се правиш на *** на сцената и в живота е до време.Лепа Брена е хубава жена, чудесна певица и различните визии в клипа й са хубави, интересни и секси.

10

Хм

преди 12 години

"Интересен факт е, че парчето е от 2008 година, но чак сега се сдобива с видео. "мисля, че това не е вярно - гледал съм клип на песента още тогава по DM Sat...

fallback