Антонина в компанията на травестити. Снимка: Съни Мюзик

Докато някои изпълнители се стараят да дадат нов облик на най-оплювания жанр - попфолка, други бързат да го върнат в едни други години. Когато простотията властваше.

Поредното доказателство е новото парче на Антонина "Да не се объркаме". Още в първите минути на появата на песента и клипа към нея бе обявено, че това е заявка за първия попфолк гей хит у нас. И сред най-големите световни звезди има последователи на гей общността. Застават зад техни каузи, но застават с името си, а не със смешни клипове.

Създателите на песента и певицата обръщали внимание на един от сериозните проблеми на хората, живеещи в 21-и век – неприемането на различността. Явно обаче те живеят с век назад, защото толерантност има. Даже по-голяма отколкото към хетеросексуалните, ама това е отделен въпрос.

В клипа се изявяват истински травестити - „дамите“ Соня, Жужу и Цвети, като едва ли може да се обясни връзката между тях и гей хита. 

На някой може да му се стори забавно това видео, но поне според нас то е пълна боза. Образите на певицата и травестите просто се сменят, а финалът е еманацията на пошлостта. Явно с кадрите, в които Антонина се облекчава права искат да ни убедят, че различните имат много проблеми с неприемането им.

Който има излишно време може да хвърли едно око на това творение на "изкуството".

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase