Роксана и Годжи заедно на сцената. Снимка: Булфото
fallback

Младата певица Роксана, която наскоро подписа договор с "Пайнер", представи първия си клип. Той е към парчето "Давай", в дует с Годжи.

Двамата го изпълниха и по време на юбилейния концерт по повод 10-годишнината на телевизия Планета в НДК в края на ноември.

В лентата са включени както външни кадри, така и в студио. Роксана сменя няколко визии, като една от тях - тази в черно и с перука, определено не е от най-атрактивните.

Видеото се завъртя премиерно в ефира на Планета тв.

Сингълът и клипът към "Давай" е дебютната изява на Роксана след музикалното шоу "Гласът на България", където тя се класира за финала, но в крайна сметка остана трета в подреждането.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

sisi

преди 12 години

vie sigurno ne spite ot zloba ama tova e to bai ganio rasisti takiva

15

Анонимен

преди 12 години

тури силикон,***-каква чалгарка си иначе

14

продължение на 13

преди 12 години

и имат едно-две деца. Така че, всичко опира до човек, а не толкова до каква музика слуша. Момичето действително има талант, както и брат й, аз гласувах няколко пъти за него. Не плюите по такива ***, защото така ще излезе, че ние наистина сме расисти и прочие, а не защото в огромната си част са *** и/или престъпници. Нека да насърчаваме и подкрепяме такива *** (роми) и те да бъдат пример и за останалите, защото ако ги отхвърлим - как очаквате другите да имат желание за интеграция?Как??

fallback