Снимка: БГНЕС
fallback

Македонският министър на външните работи Тимчо Муцунски заяви, че институциите на Европейския съюз прилагат двойни стандарти към евроинтеграцията на Северна Македония, предаде репортер на БГНЕС.

"Макар страната да е свидетел на билатеризация на процеса на европейска интеграция, а преди това и на членството в НАТО, както и на многократното прилагане на двойни стандарти от страна на институциите на ЕС, нацията все още е проевропейски настроена и мнозинството от нашите хора подкрепят европейския дневен ред, защото няма по-добър начин от пълноправното членство на страната в ЕС", каза Муцунски на форум в Дубровник, Хърватия, цитиран от ХИНА.

Министърът заяви, че правителството с премиер Християн Мицкоски е "твърдо фокусирано върху процеса на европейска интеграция, като гарантира европейските стандарти у дома срещу престъпността и корупцията, върховенството на закона и икономическото развитие."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Хмм

преди 3 дни

Ами, свиквайте. Всичко в ЕС се базира на двойни стандарти. Както бе показало едно изследване, немските деца предпочитат да ядат храни с мляко, а българските - с растителна мазнина. Фуражът за немските прасета трябва да отговаря на немските стандарти за качество, но не и храните с надписи на български и румънски.

52

JJIvanov Douser

преди 3 дни

ИМЕто Северна МАкедония е въведено ДИВеРСИОННО С ЦЕЛ ОСТРА КОНФРОНтАЦИЯ С БЪлгария./ Реагират Долината на река СТРУМА ОСТРО. ЗАРАДИ ОКУПАЦИЯТА НА ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ СЛЕД УНИЗИТЕЛНИЯ НьОйСКИ ДОГОВОР.. КОЙТО НЕ Е ВАЛИДЕН ОТДАВНА>Подставени на власт в СКОПИЕ И СОФИЯ се озверяват веднага след споменаване на"Северна МАкедония". лично проверих МАкедония северно от СКОПИЕ По време на диверсии с пси генератори ИМА нужда от демонтаж на опасни облъчващи региона станции вкл ТЕТОВО>>

51

JJIvanov Douser

преди 3 дни

ЗАБРАНЯВА СЕ ПОЛзВАНЕТО НА ИМЕТО "СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ".ДА се ползва името МАКЕДОНИЯ !!!

fallback