Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Български гражданин е бил нападнат в Прищина, съобщи „Коха диторе“. Обстоятелствата около нападението са неизяснени.

Според 24-часовия полицейски доклад от 5 декември българският гражданин е с наранявания на челюстта и получава медицински грижи.

„Потърпевшият не беше в състояние да свидетелства заради нараняванията (на челюстта). За случая е информирана прокуратурата, а полицейските сили разследват случая“, се казва в доклада.

Според говорителката на косовската полиция за район Прищина Фльора Ахмети информацията за ранения чуждестранен гражданин е получена в понеделник към 23:30 ч. от спешното отделение на косовския университетски клиничен център (QKUK), пише „Инсайдери“.
(БТА, Магдалена Димитрова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Пипи

преди 5 месеца

Да се радва, че е жив. Преди години убиха българин в центъра и убиецът така и не беше открит.

15

До6

преди 5 месеца

Е кво тогава се оплакваш, като нас са си, даже сме по зле, ние преди години платихме за 70 годишното страшилище ф-16 милярди и още размятаме чертежи от него, по последна информация са зглобени вече винтилите на гумите.

14

Не е за пръв път

преди 5 месеца

В Прищина през 1999 убиха друг българин - Валентин Крумов, служител на ООН. Спират го насред бял ден в оживения център и на сръбски го питат колко е часът, за да видят на какъв език ще отговори. Той, понеже дълги години живял в САЩ и едва преди няколко часа бил дошъл, бил доста наивен за положението в Косово и им отговорил на български или на сръбски. Убиват го на място! Само като чуват славянски реч, тълпа го линчува, после го застрелват.Досега не са наказани убийците му, макар че се знаят.

fallback