Снимка БГНЕС, архив
fallback

Северна Македония е разтърсена от убийството на 14-годишно момиче. Тялото му е открито с вързани ръце и крака в чувал, предаде bTV.

Момичето е било похитено преди 7 дни. Според разследващите нападението е поръчано от бащата, който е дал информация на похитителите, когато детето е излязло от вкъщи, за да иде на училище. Той е бил задържан.

Отвличането е заради изнудване за пари от майката, която е разведена със съпруга си. Според разследващите похитителите са изпаднали в паника, че са следени, и са решили да убият момичето. То е застреляно с пистолет и заровено.

Изпълнителят и организатор на убийството е напуснал Северна Македония с кола и с адвоката си, като първо са влезли в Сърбия, а след това в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Мара Бунева

преди 5 месеца

Щом знаят, че е избягал в България, защо не са поискали да бъде арестуван? И как са разбрали, че е в България? Този Спасовски май не може да изкара и седмица, без да замеси България в нещо лошо. Преди време щеше да разследва едни деца, че участвали в среща с президента. След това измисли друга глупост с клубовете. Сега пък това наистина ужасяващо престъпление пак го свърза ни в клин, ни в ръкав, с България... Този сигурно сънува някакви български кошмари.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Убиеца и избягал в Сърбия и няма данни да е преминавал българската граница. Ако ще бяга в България, защо да минава през Сърбия. Понеже обаче македонците държат всяка гадост в държавата им да се свързва с България, а не със Сърбия, те си съчиняват, че убиеца е избягал в България, докато убиеца си е в Сърбия. Айде стига се връзвайте на македоно-сръбските активни дезинформационни мероприятия за очерняне на България!

21

Аз

преди 5 месеца

Бог да прости детето. Бащата и похитителите ......... не знам с какви паспорти са но и в БГ и в РСМ в затвора ще ги посрещнат радушно.

fallback