Снимка: БГНЕС
fallback

Момичето, прието в болница в Белград след стрелбата тази сутрин в основното училище "Владислав Рибникар", е оперирано, но животът му още е в опасност, съобщи изпълняващият длъжността директор на Клиниката в белградската улица Тиршова Синиша Дурич, цитиран от "Танюг".
"Операцията беше изключително тежка, момичето има тежки наранявания на мозъка, животът ѝ е в опасност, сега е в интензивното отделение", каза лекарят пред журналисти.

Oще по темата
"Състоянието на две момчета, приети в същата болница, е стабилно", добави той.

"Момчетата са простреляни в краката, може да кажем, че имат леки телесни повреди", каза той.

В Клиничния център в Белград са приети трима ученици и учителката с наранявания в краката, ръцете и в областта на корема, съобщи директорът на Клиничния център Милика Ашанин.

В стрелбата в училището тази сутрин по последни данни са убити девет ученика и охранител, а шест деца и една учителка са ранени, предаде БТА.

At least 9 #KILLED in elementary #schoolshooting in #Serbian capital #Belgrade.

The footage above shows a 14-year-old #shooter being taken out of a building after reportedly committing an attack with his father’s #gun. pic.twitter.com/lfve6D4OwV

— Dai the welsh Ocelot (@No_To_Tyranny) May 3, 2023

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3. Може би е някаква невидима зараза на човешкото съзнание /дух , която влияе на създаването на мисли и чувства --> след оценка на критичното мислене може да стигне до действие.

8

Малиот Аркан

преди 1 година

Нищо добро не може да се очаква от четническата cгaн.

7

Анонимен

преди 1 година

Малък ама е истински четник!

fallback