Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Изпочупени са прозорците на помещението, където се помещава клубът на Гражданско сдружение "Цар Борис III" в  Охрид, съобщиха за БТА от сдружението.

Oще по темата
Нападението е станало между 1 и 2 часа след полунощ, прозорците вероятно са били замеряни с камъни.  

Полицията е направила оглед на място.

За втори път клубът на сдружението „Цар Борис Трети” в Охрид е обект на агресия. Малко след официалното му откриване табелата беше счупена със земеделски инструмент, докато вътре е имало хора. Извършителят, 47-годишен жител на Охрид, сам призна в полицията, че е извършил деянието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 1 година

Цар Борис-3-не ви е виновен в нищо откачени гаргани,вие тогаз даж живеещи по градовете не сте се наричали тъй,а още повече негови поданици не сте били как нас,че да ви спасява както е спасил нас и нашите евреи за което е бил отровен как така ще ги спасява когато по това време никой не ги спасявал и наказали го му за туй що бил против волята на Хитлер-Сталин воинствен Коминтерн нямал време да мислят туй щот важно било 1.как да не се напад и 2.след нападение що ще делят,а евреи що поляците все тая

27

Анонимен

преди 1 година

Дано тези *** отидат в затвора, където им е мястото.

26

Анонимен

преди 1 година

Коренът на тия провокации се намира в офиса на Мицкоски платена сърбо-руска под-лога. Нали сега се кани да зима властта.

fallback