Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Президентът на Република Северна Македония Стево Пендаровски отложи за неопределено време срещата с представители на ОМО "Илинден-Пирин" и ОМО "Илинден".

Oще по темата
Като причина е посочена пандемията, но македонското издание "Независен" коментира, че това е очевиден опит да не се напряга ситуацията преди посещението на българския премиер Кирил Петков в Скопие.

Преди два дни Пендаровски съобщи, че ще приеме представители от България по тяхно искане.

Беше предвидено те да са 8 души от Благоевград, Гоце Делчев, Сандански, припомня БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 2 години

До Аларма Договор от Блед не влиза в сила защото Тито не ни връща западните покрайнин. Димитров е целял като Желев да има автономна Македония и после да влезе в България. Желев съшо признава Македония в 1991 г. атогава много трудно защото България е победена и всики искат да я раскасат. Тогава не е имало ЕС. Димитров трябва да има мавзолей и паметник вместо хотел Шератон защото е спасил България от разграбване.

72

Анонимен

преди 2 години

До Аларма Георги Димитров умира след 2 години и договра е анулиран. Македония е откъсната от България още 18178 г. В Берлин с цел да се раскъса България и нямаме контрол какос става след 1919. Който е направил плана за разделяне на България а именно НАТО и ЕС са виновниците (САЩ, Англия, Франция, Германия, Гърция, Сърбия и т.н.) сега трябва да оправи кашата.

71

Мен

преди 2 години

Чака да мине посещението на Петков. Другото е прах в очите

fallback