Снимка: БГНЕС
fallback
"В телефонен разговор поздравих за победата президента на Република България Румен Радев".
 
Това написа македонският премиер Зоран Заев няколко часа след като стана ясно, че Румен Радев е преизбран за държавен глава, предаде БГНЕС. 
 
"Пожелах всичко най-добро за нашия съсед и целия български народ. Разбрахме се, че България и Северна Македония ще продължат чрез диалог и взаимно разбирателство да търсят решения в името на общото европейско бъдеще", написа още Зоран Заев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 2 години

Че те албанците досега да са почнали преговори, но се натискат да са в пакет с РСМ. Горките албанци - сами се прострелват в крака! РСМ скоро няма да започне преговори - нулев е напредъка й по изпълнение на Договора за добросъседство!

34

КОНСТАТАЦИЯ

преди 2 години

Зайо Байо го дадоха на вълците,да видим следващия заек кой ще е ...Сакън Зайо,сега кой ще ни разсмива с поредните си *** за Еуропската уния...?

33

анаЛизатор

преди 2 години

РСМ и Албания вървят в пакет,но това не е справедливо и не е продуктивно.ЕС да започне да преговаря с Албания и толкова. Защо Албания да плаща сметката на едни хора,които удивиха света с невероятни и извънмерни лъжи и фалшификации? Зер ЕС не си спомня "античното минало" на Скопие? Спомня си го и затова сега наистина взема предвид нашата позиция. Как да им имаш доверие на тези хора,които най-сериозно твърдяха,че Ал. Македонски им бил баща?Как да не се усъмниш в менталното здраве на нацията?

fallback