Снимка: БГНЕС
fallback

Новите случаи на коронавирус в Гърция скочиха днес почти двойно – на 2 812 от 1 402 предния ден, повишавайки броят на заразените от началото на пандемията до 381 266.

В същото време 63 пациенти са починали от коронавируса за последното денонощие, от 56 в понеделник, вдигайки общия брой на загиналите на 11 534, според данни на Националната организация за обществено здраве (EODY).

Междувременно броят на пациентите в интензивни отделения спадна до 639 от 647 в понеделник, като средната им възраст е 67 години.

Гръцките здравни власти заявиха, че са направили 70 517 теста (22 211 PCR и 48 306 бързи) през последните 24 часа, които показаха степен на положителност от 4%, отбелязва БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 2 години

Туроператорските фашисти и хотелиери трябва да се разстрелват групово по цялата свързана генетика за престъпления срещу човечеството, както беше сторил св. княз Борис!

22

Анонимен

преди 2 години

В Патра откриха преди седмица индийски щам на вируса. Може и заради това да има ръст. Но по-вероятно е да се повишават от налазилите ги туристи. Тестове правят, но бързите тестове на градинацата не са гарант. Много от бързите тестове са фалшиво отрицателни.

21

Анонимен

преди 2 години

Малко по малко икономиките се оттърват от застаряващата част на населението, която е в тежест на социалните системи. Гърция, Италия, Испания, Великобритания - все дуржави с голям процент пенсионери са сред най-засегнатите държави. България също, но нашите пенсионери са ветерани и не се дават лесно.

fallback