Снимка: БГНЕС
fallback

Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис е свикал заседание с широко участие, включително и от местните власти, на което се обсъжда всеобщата ваксинация на островите с население над 10 хиляди души, съобщава "Катимерини".

Според правителствени източници плановете предвиждат ваксинацията срещу коронавирус на островите да приключи до 25 юни.

В момента тече масовата ваксинация на островите с население до 10 хиляди души в рамките на правителствения план за свободни от COVID-острови.

Утре ще заседава експертната комисия на гръцкото министерство на здравеопазването, която ще разгледа въпроса за либерализирането на придвижванията между различните региони и отмяната на изискването за изпращане на есемес преди напускане на жилището, както и организацията на търговията.

На разглеждане ще бъде поставена пътна карта за отварянето на още дейности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 2 години

До ТялотоСупер са в Израел... Твар нещастна... като нищо не знаеш, защо ти трябва да се обаждаш? Преди 80 години същите като теб са обяснявали, че са супер в Бухенвалд, и в Гулаг се изкарва добре.

11

Анонимен

преди 2 години

Психичното заболяване Ковид19 май ще се окаже неизлечимо при голяма част от тежките случаи.

10

Тялото

преди 2 години

До До ТялотоИлон Мъск понеже цял живот с медицина се е занимавал. По цялия развит свят хората се редят и предреждат на опашки за да се ваксинират. Не се редят в тия държави където суеверието е по-силно от разума. Израел ваксинира 70% от хората и всички са супер. Тези независими "учени" до един са девета дупка на кавала, като нашия мангъров, дето уж нищо няма ама 20 000 човека ги няма.

fallback