Снимка: БГНЕС
fallback

Сръбският патриарх Ириней бе настанен във военна болница заради влошаване на състоянието му, предизвикано от заразата с коронавирус.

Oще по темата
Той е приет в болницата "Карабурма" тази сутрин с тежки усложнения, предизвикани от сърдечна недостатъчност, съобщиха от СПЦ.

От там уточняват, че след предприетите действия неговото състояние е стабилизирано, съобщава БГНЕС.

Патриархът е на 90 години и на 5 ноември бе съобщено, че се е разболял от коронавирус. Това бе уточнено, че той няма симптоми и се чувства много добре, но малко по-късно в здравословното му състояние са  регистрирани усложнения.

На 1 ноември той присъства на погребението на владиката на Черна гора Амфилохий, който почина от коронавирус. Погребалната церемония се състоя в Съборния храм в Подгорица и на нея присъстваха много вярващи, а ковчегът на починалия висш духовник беше открит, а не затворен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 години

До 26Тази гадост и клевета си я написал ден след коментара ми. Друг е въпросът, че това, което си надраскал се отнася само за теб самия. Доста време ти е отнело да я измислиш, болен от СПИН ***

13

Анонимен

преди 3 години

кво стана, нали звън от камбаната убива вируса?!

12

Анонимен

преди 3 години

До AchrНе, не се припознавам, нито пък имам нещо общо с това, което се опитваш да казваш, явно са си се издаваш що за *** си. *** като теб е напълно естествено да клевети и лепи гнусни етикети на хора и свещеници, които така или иначе не познава. А това, че си незадоволен и нагъл пeдеpacт, не означава, че нормалните хора и свещениците са такива. Но и за теб, нещастнико, ще има възмездие за гнусните ти думи, обиди и лъжи!

fallback