Снимка: БГНЕС
fallback

Бившата министърка на вътрешните работи Гордана Янкулоска вчера следобед бе откарана в затвора "Идризово", където ще излежи присъдата си от четири години за купуването на блиндиран мерцедес в делото "Танк" на бившата Специална прокуратура, съобщава "Независен весник". 

Oще по темата

Янкулоска бе осъдена на шест години затвор, но Апелативният съд намали присъдата на четири години.

За същия случай е осъден бившият премиер Никола Груевски на две години затвор, но той избяга в Унгария няколко дни преди да се окаже зад решетките, напомня изданието, цитирано от БНР.

Янкулоска е първият министър от правителството на Никола Груевски, която заминава в затвора по делата, които отвори Специалната прокуратура.

"Гордана Янкулоска е жертва на несправедливостта и политическото преследване на мафията на Заев. Янкулоска отива в затвора за автомобил, който вози и използва Зоран Заев и неговата мафия в същото време, когато същата тази власт харчи над 8 милиона евро за служебни коли", заяви опозиционната ВМРО-ДПМНЕ, пише вестник "Нова Македония".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

аз

преди 3 години

До АнонименОснова партия точно за да не търка нара, трябва му имунитет, за да може спокойно да си събира рентата от апартаментчетата които взе за по 200-300 евро квадрата

12

Анонимен

преди 3 години

Кога ще ги стигнем.... северномакедонците!? БГ министър в затвор кога?

11

Анонимен

преди 3 години

А у нас Цветанов си основа партия вместо да търка нара.

fallback