Снимка: БГНЕС
fallback

Трета поредна вечер продължиха протестите в сръбската столица Белград, избухнали заради намерението на властта да въведе отново вечерен час като мярка срещу разпространението на коронавируса.

Снощи антиправителствените демонстрации започнаха със седяща акция пред сградата на парламента, в знак на отказ от насилие.

Oще по темата

За разлика от предишните  две нощи полицейските сили не се намесиха и нямаше сблъсъци и ранени, предаде БНР.

Вчера сръбското правителство отмени плана си за въвеждане на вечерен час, премиерът Ана Бърнабич обяви, че вместо това ще има по-меки ограничения като забрана за събирания на повече от 10 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

прой-дохи

преди 3 години

Аааааа значи можело и без полиция,да ги е.....

6

Да уточним

преди 3 години

Да уточним: в потребителските мрежи протестиращите казват, че не протестират против ограничителните мерки, а против Вучич ...И там информацията която излиза по техните сайтове и телевизии е тази която е удобна на управляващите ги. Но пък какво да се учудвам точно както е и в тук, в проправителствените сайтове няма нищо за протестите тук

5

Анонимен

преди 3 години

И за какво велико дело се борят точно? Да не носят маски 10 минути в автобуса, в магазина? И не знам младите за какво се борят, ама знам баба ти и дядо ти за какво са се борили. Не е било за едни келяви маски.

fallback