Снимка: БГНЕС
fallback

Турците използват невероятни прийоми, за да вкарат нелегалните мигранти в Гърция. Армията на южната ни съседка е открила перуки по бреговете на река Марица в района на Ферес, като според показанията, млади мъже си ги слагат, за да преминат, предрешени като жени, пише електронното издание на вестник Protothema, цитирано от „Фокус“.

Oще по темата

Планът зад тази тактика е, тези, които приближават граница, да бъдат сметнати за жени с деца, а не за мъже.

Според свидетелствата на гръцките сили на границата, в района на Суфли е установено, че турската държава маркира тези, които изпраща, за да може да наблюдава и контролира движението им.

Както е показано на друга снимка, турските членове на жандармерията подготвят дронове за излитане в близост до турския граничен пункт Пазар Куле. С използването на дрона те координират изстрелванията на сълзотворен газ към гръцката територия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Трол

преди 4 години

Ами като хванат такива на границата, публично с някой ръждив нож да му сменят пола! Много бързо ще се откажат да минават границата!!!

30

България над всичко

преди 4 години

подписалите Истанбулската конвенция са длъжни да приемат емигранти - то това й беше целта, а не да броите някакви измислени права на жените! за щастие тоя с'капан документ у нас не мина!!

29

Чичо

преди 4 години

То за тях няма много, много значение пола, но това с перуките е нещо ново. По европейско ако мога така да се изразя..:))Само по едно лубриканче да им отпущат с перуките и всичко е ОК.

fallback