Снимка: БГНЕС
fallback

Социалната мрежа „Twitter“ суспендира профила на лидера на Сръбската радикална партия (СРП) Воислав Шешел заради, както съобщават без повече подробности от „Twitter“, нарушаване на правилата на платформата, пише белградският ежедневник „Политика“, цитиран от Агенция "Фокус".

Oще по темата

През последните няколко дни бившият командир на доброволчески отряди в босненската война влезе в разгорещена полемика със свои политически противници и написа коментари, които според реакциите на други потребители на тази мрежа имат елементи на говор на омраза.

Така, наред с други неща, той написа за депутатата Сандра Раскович Ивич, която се сбогува в „Twitter“ с починалия журналист Драголюб Заркович с думи на похвала, че „и двамата са предатели“.

Партийният шеф на Рашкович Ивич – Вук Йеремич – приветства спирането на профила на Шешел и похвали всички, които в последните 24 са докладвали профила на Шешел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Язваджиев

преди 4 години

Това същество има интервю с едни журналисти които се представят за руснаци от медия близка до Жириновски. Може да намерите в нета. Този на дълго и на широко обясняваше как всички на балканите са сърби. Повечето не осъзнавали това, но Сърбия ще ги накара да разберат. А ако продължават да не признават ще ги избият. Това ни чакало и нас българите. Ние сме прави сърби но сме заробени от татари и те ще ни накарат да се освестим. Та, така...

8

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя дето името му мяза на съсел прочетохте ли му плаката? Той е и мъдър и силен и т.н. Абе с една дума Супермен.Че не в работа на американци и руснаци да се бъркат е така ама на тоя плаката ми напомня на тоя на Яне Янев.

7

Анонимен

преди 4 години

Естествено.Всичко, което не отговаря на американската партийна линия е лошо, комунистическо, корумпирано и недемократично. Друго са демократичните убийства с дрон на генерали.Някак по-демократично звучат...

fallback