Снимка: фен клуб Бултрас
fallback

Полицейски син е един от двамата задържани фенове на ПАОК, които са заподозрени за смъртта на привърженика на Ботев Пловдив Тоско Бозаджийски, съобщава "Български новини".

Нападателите са на 24 и 26 години, но имената им се пазят в тайна. Според електронното издание на Катимерини, наблюдаващият прокурор е наредил допълнително разследване на инцидента и как са действали пристигналите на място полицаи. За целта ще бъдат използвани записите от видеокамери на околните сгради.

Oще по темата
Бозаджийски бил заедно с приятели в Гърция, за да подкрепят местния "Арис" срещу ПАОК. След мача се стига до сбиване, при което българинът загива, а двама други са ранени. Българската група е била в заведение в Солун, готови да тръгнат за България. Облечени в клубните символи обаче, които наподобяват тези на "Арис" (Солун), родните привърженици били застигнати от фенове на ПАОК, които са започнали да ги бият. В мелето Бозаджийски е паднал на улицата, където в този момент е минавал автомобил, който смъртоносно го е прегазил. Колата е била управлявана от 26-годишна гъркиня с чуждестранен паспорт.

Въпросната жена е идентифицирана и е привикана за разпит. След него обаче на нея не е повдигнато обвинение, нито пък й е наложена ограничителна мярка.

Наблюдаващият прокурор обаче е наредил да се разследва дали фатално за Тоско Бозаджийски е било прегазването с колата или нанесените му удари от запалянковците на ПАОК. За целта се изчакват и резултатите от аутопсията със заключенията на съдебните медици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 години

Защо не се обединим във Великобалкания? Ще станем най-силната държава Европа и ще заместим Великобритания.50 милиона население, 500 хиляди кв. кмОво е Великобалкания.

24

Анонимен

преди 4 години

- Maме, кажи как казва котката? - Мяу! - Кажи как казва кучето? - Бау! - Кажи маме как казва прасенцето? - Не мърдай! Полиция! Ръцете на тила!

23

Анонимен

преди 4 години

Цял живот фуржка да носиш. Да те сочат хората с пръст. Любо Ушев да те наричат и да викат к******! Абе, ушев! Научи ли си името и научи ли се да се подписваш. Че това тротора, трутуара, торотароара си е виц вече. Знаете ли как полицай отваря консерва? Блъска по капака и крещи "Отворете! Полиция!"

fallback