Снимка: Pixabay
fallback

Четири непълнолетни български джебчийки – на 14, 15, 17 и 18 години, бяха задържани от полицията в Атина. Техният периметър на действие бил в центъра на гръцката столица, като обирали най-често портфейли от чанти на туристи и местни граждани.

Те са задържани в началото на тази седмица на централната улица "Ерму", докато измъквали предмети от раница на група туристи захласнати по информационна карта, съобщава "Труд". От българските ромки са иззети 180 евро, четири мобилни телефона и три карти на града.

Според полицията джебчийките "заработвали" поне от три месеца по натоварени с търговско-историко-археологически интерес райони в центъра на Атина.
До момента са констатирани 13 кражби от непълнолетните българки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

?

преди 4 години

Да научат толкова добре гръцки , че да заблуждават по телефона ,че са им роднини ! Все пак имат талант и способности .За съжаление -престъпни.

7

Анонимен

преди 4 години

Да ги екстрадират в Африка където им е мястото

6

Факт

преди 4 години

До 16 години са малолетни, до 18 са непълнолетни, а над 18 са пълнолетни. Това правило важи само за бели, нормални хора. За черния свят, кафеви свят , дръпнатите очи и ***, метиси, мулати...не важи. Много сняг е паднал в Стара планина, а много антрацитни въглища се размотават по селата и градовете. Няма лагери за тези.

fallback