Снимка: архив, Reuters
fallback

При експлозия на мина в нива в село Йеличка край Приедор, Босна и Херцеговина, е загинал 59-годишен сърбин, съобщи Танюг.

Говорител на полицията в Приедор заяви, че тялото на пострадалия е било откарано в Института за съдебна медицина на Република Сръбска в Баня Лука, където утре ще бъде извършена аутопсия.

Телевизията на Република Сръбска съобщи, че загиналият е поставял мини около своята нива, за да защити царевицата си от диви прасета, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

До 6

преди 4 години

Република сръбска е част от Босна и Херцеговина, местност населена със сърби, но не е част от западната съседка.

6

Анонимен

преди 4 години

Неее. Поставял е мини против навлизането в Сърбия на български прасета, болни от африканска чума. Интересно е как в Сърбия така и не откриха такива болни прасета, нищо че сме съседи, все пак. Бях почнал да си мисля, че нашите прасета ги избиха,, че да внасяме от Европа на двойни цени (което се наблюдава по магазините), ама се оказа, че мините на сърбина са ги предпазили.

5

вегус

преди 4 години

Всички месоядци, всъщност мършоядци ги очаква подобна участ. Тежка карма в сегашната или следваща инкарнация. Да се храниш с месо е тежко извращение, да не говорим със свинско. ГНУС!

fallback