Кадър: YouTube
fallback

Среща на премиера Бойко Борисов и президента на Северна Македония Стево Пендаровски, който поздрави нашия премиер с думите: „Любави /любов моя/, как си ми“ и „Поздрав от Зоки“ /Зоран Заев/, се е превърнала в хит в социалните мрежи.

Борисов за кратко прекъсва разговора си със сръбския си колега Ана Бърнабичв кулоарите на срещата на ПСЮИЕ в Сараево, за да се поздрави с македонския държавен глава.

Балканските медии са особено впечатлени от начина и думите, по който Пендаровски се обръща към Борисов.

„Любави, како си ми?
Много добре.
Ей, поздрав от Зоки!
Много добре. Седи тука при нас, бе“

Това са думите, разменени между Пендаровски и Борисов. След това македонският президент, който очевидно досега не се познава с Бърнабич, й се представя.

Заев ядосан на Борисов заради "северномакедонски политик"

Неотдавна македонският президент заяви в телевизионно интервю, че Гоце Делчев е българин. За тази си заявена позиция той беше похвален и от Бойко Борисов, и от външния ни министър Екатерина Захариева, и от други наши официални представители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 4 години

Относно пенсиите: 500 лв са 250 Евро, във фалирата Гърция пенсиятя е около 700 Евро, е къде е по-добре?

56

Анонимен

преди 4 години

До СтефанЕ кое е великото на Борисов, че 10 години остави Бълагрия най-бедната страна в ЕС и я предаде в ръцете на олигарсите, това ли е велик държавник?И накра 1 мил българи да емигрират по време на великото му управлвние!!!А само ***..или като теб вярват, че самия той има само една колиба в Банкя, пфу....

55

1

преди 4 години

тези двамата любави,да не би да се боцкат.

fallback