Снимка: Instragram
fallback

Общ преглед

Сръбският професионален боксьор Велко Ражнатович - син на Желко Ражнатович Аркан, чиято роля във войните в бивша Югославия все още се помни, и на Цеца Величкович, спечели в петък седмия си мач срещу хърватина Петар Мървал. Велко Ражнатович посвети победата на баща си.

Многобройни бяха коментарите след мача, включително и такива, че Велко Ражнатович урежда мачовете си. Фен от Загреб обаче накара сръбския боксьор публично да каже какво мисли за хърватите.

„Макар че съм от Загреб, трябва да кажа, че той не урежда мачове. Момчето просто е добро в бокса, независимо дали ви харесва или не. Тъй като и аз съм израснал без баща, разбирам това негово посвещение. Но за съжаление ми се струва, че това посвещение е срещу всички хървати“, написа в Instragram Едвин Даутович от Загреб.

Последва отговорът на Велко Ражнатович. „Брате, не мразя никого. Искрено и от сърце казвам това. Който е добър с мен, аз ще бъде 10 пъти по-добър с него. Който уважава моята страна и моя дом, заслужава от мен само още по-голям респект. Войната приключи, никой не разпространява омраза, нито я таи в душата си. Искрени поздрави на Загреб“, написа сръбският боксьор, за което Едвин Даутович, известен с филмова роля като дете в бивша Югославия, му благодари и му пожела късмет.

„Браво. Разбирам те, емоции са това. Виж, Вельо, ние уважаваме и сърбите, и Сърбия. Би било много добре това вече да не се забравя. Искрени поздравления и късмет. Наистина си добър в това и браво. Да оставим приказките“, написа Едвин, а Велко Ражнатович завърши преписката: „Благодаря ти, брате, още веднъж от сърце“.

Всички тези думи не останаха незабелязани в сръбските медии и в интернет, пише хърватският „Вечерни лист“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Фен на Светлана

преди 4 години

Светлана Ражнатович - Цеца е едно от най - големите имена на турбо-фолк музиката в Сърбия - Бивша Югославия .Песента ПИЛЕ е посветена на истинската и голяма любов на Светлана, а тя е Желко Ражнатович. Цеца е незаменима !

27

Анонимен

преди 4 години

Народите на сърби и хървати не се мразят а заедно си псуватт прозападните политици-шпиони.

26

nh

преди 4 години

До Не! да бе само твоя министърпредседател е прочел ВИНЕТУ. Та тоя е само една след него , явно става за вожд тук. Така . че не се изхвърляй толкова видя една снимка и хиоп профайлър. Това е наука и не е за *** като теб

fallback