Снимка: БТА
fallback

Двама полицаи са ранени при стрелба на летището в Кайсери, предава БТА. Изстрели се чули на терминала за вътрешни полети и станало ясно, че има ранени полицаи. Техни колеги предприели засилени мерки за сигурност на терминала, а ранените били откарани в болница с линейка.

Оказало се, че двамата полицаи се ранили един друг след спречкване.  Според електронното издание на в. "Хюриет", цитирано от "24 часа", единият полицай стрелял със служебното си оръжие по колегата си, след като се скарал с него. След това се ранил сам със същото оръжие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 години

Намерили са забравена от пасажерите сланина ,и са се сбили кой да я вземе пръв.И така се е стигнало до стрелба със служебно оръжие.Много са ***.Да бяха си я делнали по братски,никой и нямаше да ги разбере.А сега станаха за резил пред целият свят.

5

читател

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААха-ха-ха не милионите правят страната, а образованите такива.В Индия са 1.2 милиарда, но си остава Индия.А в Турция има 1-2 опери, десетина театри, няколко художествени галерии, в спорта има футбол и борба, а десетки спортове, в които ние имаме в световния елит там са непознати. Нашите музиканти и певци са по световните сцени.Турските гастарбайтери спят по тревата по бензиностанциите, а еврпейските езици повече ги говорят с ръцете.

4

Анонимен

преди 5 години

Хаххаххах, не са като нашите да играят на дребно само с обгазяване хахахах

fallback