Снимка: НТВ
fallback

Няма пострадали български граждани при инцидента с автобус по-рано днес в Истанбул. Това съобщиха от външното ни министерство.

По информация на Генералното консулство на България в Истанбул в квартал Беязит шофьор на пътнически автобус, изгубил контрол над управлението, е ударил около 10 паркирани автомобила и пешеходци.

Oще по темата

На мястото на инцидента са се намирали и двама български граждани, които са в добро здравословно състояние и не се нуждаят от медицинска помощ, но автомобилът им е понесъл значителни щети.

Има ранени при инцидента, които са откарани с линейки до близките болници. Сред тях няма български граждани.

Няма постъпила информация за засегнати от инцидента други български граждани. Генералното консулство в Истанбул има готовност за оказване на съдействие при необходимост. Телефони за връзка: +90 212 281 01 14; +90 212 281 01 15; +90 212 281 01 16.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

hm

преди 5 години

Какво Генералното консулство в Истанбул? Доста често пътувам в Турция и когато звъня, НИКОЙ не ми вдига!! Имейл съм писал и не отговарят. Взимат пари и симулират дейност, а нищо не се случва. Веднъж с компанията имахме доста сериозен проблем, от който се налаше наистина намеса на консултството, но никаква реакция. Отвратен съм

fallback