Снимка: Reuters
fallback

Библия на предполагаема възраст от 1200 г. е открита при полицейска операция в Югоизточна Турция, съобщава Анадолската агенция, като се позовава на местните власти.

Според полицейския екип за борба срещу контрабандата, който е конфискувал библията в понеделник, тя се състои от само 34 страници и е подвързана с кожа със златни букви, посочва БТА.

Книгата е била открита в град Каяпънар в окръг Диарбекир в момент, в който трима заподозрени са се опитвали да я продадат. Общо шестима души са били задържани във връзка със случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

До Lan

преди 5 години

И кой е тоя бог на който всички сме деца ? Тотално откачихте.Сменете опиатите ,че тея религии и секти ви промиха мозъците.

20

Lan

преди 5 години

22И докато стадото си блее, пропуска да забележи основната истина - че Бог е един и всички ние сме негови чеда - ВСИЧКИ. Независимо дали сме кръстени в църква или се кланяме в джамия, даже и тези, които не са сигурни в съществуването му. Религиите са това, което ни разделя, не вярата. Религията държи да си непременно в канона, да следваш нейната доктрина. А война, смърт в името на Бога е най-голямото престъпление, не може зло да идва от Бога!

19

Lan

преди 5 години

22, едва ли когато не си разбрал първия пост, ще разбереш втория. :) То за това се иска четене и мислене...ама по много. Канон - това е закон. Ама не Божият закон, защото Бог лично е спуснал само десет божи заповеди (за което пак не е много сигурно де). Всичко друго е закон, наложен от ХОРА, преследвайки човешки интереси. Основно налагане на влияние и власт над стадото. А стадото обожава да си блее, да не чете и най-важното да не мисли. Така е блажено - "блажени са НИЗШИТЕ духом"! :)

fallback