Снимка: архив, Reuters
fallback

Извънредни мерки по пътищата и в Гърция са в сила във връзка с предстоящите новогодишни празници. Въведена е забрана за движение на тежкотоварни автомобили по натоварените пътни артерии.

Трафикът се следи и по въздух с хеликоптери.За рисково поведение на водачите следят и цивилни полицаи с частни автомобили, които съобщават за нарушения в центъра на Пътната полиция.

Масово се проверяват водачите за употреба на алкохол и непоставени предпазни колани. Спират автомобили с малолетни деца и налагат глоби за пушене в колата. При груби нарушения свалят номерата и отнемат книжките на водачите, предаде БНР.

Видимо е увеличена охраната на летища и пристанища.

Санитарните власти проверяват магазините за качеството на продаваните стоки. При намаления е задължително да е посочена и първоначалната цена. Днес и утре всички търговски обекти работят с удължен работен ден.

Хиляди български туристи пристигат в Гърция за новогодишните празници. Много от  хотелите на Халкидики са резервирани само за български туристи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Дъртак

преди 5 години

При бай си Тошо, Гърция я гледахте през крив макарон, ама ревете ли ревете че живеете лошо?!

3

Анонимен

преди 5 години

до 2. На много места има хубави ресторанти. Най близките са в Димитровград там са 4 ресторанта. В Пирот са 10 ресторанта. Ходил съм във всички и съм много доволен. По пътя за Нови сад има още но са по далече. Ще останеш доволен от обстановката и обслужването. Ще се нагледаш на красавици а ако си любител на сръбската музика ще се наслушаш на хубава музика. В някои от ресторантите има и оркестри които изпълняват песни по желание на клиента разбира се срещу малка сума. Няма да останеш разочарован.

2

Solar Power

преди 5 години

Къде ходиш в Сърбия ? Информативно :)

fallback